Welkom op de sponsorpagina.

Naast het sportieve element, kent de Roparun voor ons team natuurlijk nog een belangrijke doelstelling: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. Samen proberen we het leven van vaak jonge kankerpatiŽntjes een stukje draaglijker te maken. Bijvoorbeeld wanneer zij wegens hun ziekte regelmatig in het ziekenhuis moeten worden opgenomen.

Natuurlijk hopen wij, samen met al die zieke kinderen en alle andere Roparun-deelnemers, dat we ook dit jaar de doelstellingen kunnen gaan realiseren. Loopgroep "Brandwijk Bommelerwaard Runners" vraagt u daarom wederom, de  projecten van de Stichting Roparun ruimhartig te willen steunen.
Dat kan via het kopen van loten of sponsoring in natura of met geld.

Als u via ons team deze doelen wilt sponsoren, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe u kunt sponsoren en wat wij als team eventueel voor u kunnen betekenen. Mocht u nog vragen hebben na het lezen van de informatie op onze website, dan zijn wij altijd bereid u verdere uitleg en toelichting te geven.

Helpt u ons ook helpen? Laat ook bij de Roparun de kankerpatiŽntjes weer winnaar zijn!

Wilt, ook u ons team sponsoren, en wilt ook u trachten de "kwaliteit van het leven" van mensen met kanker te verbeteren? Kijk dan in onze sponsorbrief voor meer informatie.


Wij rekenen hierbij net als vorig jaar op onze sponsors die geholpen hebben ons doel te bereiken.

Wordt ook sponsor, alle bijdragen zijn welkom!

U kunt uw donatie storten op de rekening van:

"Stichting loopgroep de Bommelerwaard" te Zaltbommel 

Rekeningnummer:    NL09 RABO 0153 4931 78

Tenslotte:
U steunt niet ůns. Maar vŪa ons steunt u het goede doel.
De opbrengst gaat volledig naar de Stichting Roparun!!!


Bij voorbaat onze dank.

Bommelerwaard Runners