De CD Samen Sterk is verkrijgbaar voor slechts € 10,-

 

Deze bijzondere CD is verkrijgbaar bij onze Roparunners en bij de muzikanten van Zwajé de la Mimol. We gaan 1.000 CD’s verkopen! 

De CD kan ook per post worden toegezonden. Hiervoor moet u het volgende doen:         

Maak € 12,= (CD incl. verzendkosten) over op rekeningnummer NL09 RABO 0153 4931 78 
t.n.v. Stichting Loopgroep de Bommelerwaard te Zaltbommel
o.v.m. CD Samen Sterk en stuur een e-mail met uw naam en adresgegevens naar Gerard Bambacht.

Zodra het geld op onze rekening staat, wordt de CD zo spoedig mogelijk aan u toegezonden.

 

Hartelijk dank voor uw aankoop en veel luisterplezier. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel!!!

  

 De voorbereidingen.

Samen Sterk
CD-project samen met orkest Zwajé de la Mimol
De opnames zijn gemaakt
Verkoop vanaf 7 mei

 

Zwajé blaast voor Roparun            (De Toren 15 maart 2006)

 

Zaltbommel – Het leek alsof carnaval in Zaltbommel twee weken verlaat gevierd werd. In de bovenzaal van de Verdraagzaamheid bliezen de leden van Zwajé de la Mimol de longen uit het lijf, terwijl de volle zaal met een pilsje in de hand gezellig meedeinde. Het Zaltbommelse blaasorkest nam dit weekeinde in aanwezigheid van een enthousiast publiek haar nieuwe cd op, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de stichting Roparun. 

Hoogtepunt van de bijzondere opnamesessie vormde het laatste uur, waarin Zwajé de la Mimol ondersteuning kreeg van Marcel Sophie en Bart Swerts, zangers van de bekende Nederlandse feestband Pater Moeskroen. Gezamenlijk brachten zij onder meer het nummer Samen Sterk ten gehore, gecomponeerd door Gerard Bambacht van Roparunteam De Bommelerwaard. De opnamemicrofoons in de zaal nodigden uit tot meezingen en dat deed het publiek dan ook uit volle borst. Naast het ‘Roparunlied’ speelde Zwajé de la Mimol onder meer klassiekers van André Hazes en Pater Moeskroen in. De nieuwe CD wordt op 7 mei gepresenteerd in Huis Brakel, waarna de verkoop start via de leden van Zwajé de la Mimol en Roparunteam De Bommelerwaard.

Wij zijn de volgende sponsoren zeer veel dank verschuldigd:

Lectric Internet Oplossingen en Opleidingen
Fortucon Financieel Adviesgroep
BTL Uitvoering Roosendaal
G. Nijhoff Montage
Mini-kraanverhuur Van Steenbergen
Slagerij Versluis
Autoschade Pippel
Kwekerij De Langenakker
Installatiebedrijf Telcoma
FSV Accountants & Adviseurs
Boekbinderij Van Hees
Amco Enveloppen
Restaurant Grand Café De Verdraagzaamheid
Van Kessel & Smit Woningmakelaardij
Autobedrijf Nell
DA Drogist Aalders
Océ Nederland
H. van Gemert
Bunkerschip Zwaans
Topcall Nederland
LAR Music CD-producties
Flowers 4 You
Henri Mijderwijk Transport
Intertoys Pinocchio
Drukkerij Allprint
Bakker Van Keulen

overige donateurs

 

 

Informatie over het project

In de afgelopen jaren hebben we al aardig wat initiatieven en projecten benut om geld in te zamelen voor het goede doel. Nu wordt er hard gewerkt aan een wel heel bijzonder project. Tijdens de Bommelse Promenadeloop worden wij al een aantal jaren muzikaal begeleid door één van de beste blaasorkesten die onze regio rijk is: Zwajé de la Mimol uit Zaltbommel. Vanuit het orkest en vanuit ons team is het initiatief ontstaan een CD op te nemen, waarvan de opbrengst bestemd is voor het werk van de Stichting Roparun.

Het wordt een CD met vrolijke blaasmuziek die in een gezellige uitgaanssfeer zal worden opgenomen. Op de CD zal een speciaal voor het goede doel gecomponeerd lied worden opgenomen. De tekst en melodie van het lied Samen Sterk zijn van Gerard Bambacht. De muzikale bewerking is van Angela de Rooij. En het zal worden gezongen door de zangers van een bekende Nederlandse popgroep: Marcel Sophie en Bart Swerts van Pater Moeskroen verlenen volledig belangeloos hun medewerking!

Natuurlijk willen wij graag onze muzikale vrienden van Zwajé de la Mimol even aan u voorstellen: klik hier voor meer informatie. 
Er is inmiddels maanden lang keihard gerepeteerd. Ook Marcel en Bart hebben inmiddels tijdens de repetities laten merken, dat ze ons project zeer serieus nemen. Natuurlijk werden de repetities van de nodige humor voorzien. Want een vrolijke noot hoort nu eenmaal ook bij muziek!
Straks zal het tijdens de opnames allemaal perfect moeten gaan klinken. Vandaar dat  Bert Langeler in de functie van klankregisseur ook belangeloos zijn medewerking heeft toegezegd.
Volgens orkestleider en Mimoller van het eerste uur Arno Slosser wordt het een CD die gaat klinken als een klok…… nou ja, als een goed orkest natuurlijk!

De CD zal live worden opgenomen op 12 maart a.s. in de grote zaal van Restaurant Grand Café De Verdraagzaamheid in Zaltbommel. 

Uiteindelijk zullen er 1.000 CD’s worden verkocht voor het goede doel!

 

Initiatiefnemers/contactpersonen:
Arno Slosser namens Zwajé de la Mimol
en Gerard Bambacht namens Roparun Team De Bommelerwaard.  

De organisatie voor het CD-project is inmiddels rond. Maar mocht u via ons project het goede doel willen steunen, dan bent u natuurlijk nog steeds van harte uitgenodigd……

Lees hier de informatie in onze sponsorbrief.

 

 

Ga terug

Roparun - Team de Bommelerwaard