Twintigste Bommelse Promenadeloop

Zaterdag 13 april 2019

 

 

Zaltbommel, april 2019

 

 

Beste bewoner,

 

Het is weer zover. Ook dit jaar wordt er door de Brandwijk Bommelerwaard Runners de Bommelse Promenadeloop georganiseerd. Voor de TWINTIGSTE maal alweer.

 

Dit feestelijke loopevenement vindt plaats op:

zaterdag 13 april 2019 van ongeveer 14.30 uur tot 17.00 uur.

 

De Promenadeloop wordt georganiseerd om geld in te verzamelen voor mensen die lijden aan de ziekte kanker.

 

Een aantal straten in de omgeving van de Waalkade wordt hierbij tijdelijk afgesloten. We willen proberen de parkeerplaatsen langs de Waalkade d.m.v. verkeersregelaars zo goed mogelijk bereikbaar te houden.           

 

We starten met een Prestatieloop/Bedrijvenloop vanaf De Verdraagzaamheid. Het parcours loopt via Waalkade, Heksenwal, Waalbandijk, over de stadswallen, Stadsdijk en via de wandelpromenade terug naar De Verdraagzaamheid. 

Vervolgens gaan de scholierenlopen van start. Hierbij is het parcours beperkt tot Waalkade en wandelpromenade.

 

Wij verwachten weer een grote opkomst van deelnemers en publiek.  Zoals u zich wel kunt voorstellen, zal dit niet geheel geruisloos kunnen geschieden. Wij zullen echter zorgen voor een zo gering mogelijke overlast voor u als omwonenden.

 

En mocht u aan het parcours wonen en toevallig een vlag in huis hebben (de Nederlandse driekleur of de Bommelse vlag). Hang hem op die dag gerust uit. Dat maakt het parcours alleen maar feestelijker!

 

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geļnformeerd over het evenement. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Of misschien wel om zelf mee te doen aan de Prestatieloop! Want samen zetten we ons beste beentje voor voor onze zieke medemens!

 

Meer informatie vindt u op www.bommelerwaard-runners.nl

 

Met sportieve groet namens de Bommelerwaardse Roparunners,

 

Gerard Bambacht (0418 – 511521)